Бориспільця Сергія Хоменка поховають на рідній землі

image
16 Січня 2020, 13:41
Поділитися:

Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук розповів про зустріч із родиною загиблого в Тегерані льотчика Сергія Хоменка та пообіцяв, що міська влада всіляко допомагатиме родині загиблого.

11 січня міський голова Анатолій Федорчук разом із заступниками провели зустріч із родиною нашого земляка Сергія Хоменка. За словами Федорчука, сім’я бажає поховати Сергія на міському кладовищі, нині родичі очікують на прибуття тіла з Тегерану.

«Сергій Хоменко 1971 року народження. Він був другим пілотом трагічного рейсу. Свою авіаційну кар’єру розпочав льотчиком військової транспортної авіації, понад 14 років літав у складі екіпажів літаків АН-26, АН-30 та ТУ-134. Сергій пройшов шлях від командира авіаційного загону літаків ТУ-134 до командира ескадрильї «Блакитна стежа». Багато років очолював екіпажі, що виконували спостережні польоти в рамках договору про відкрите небо в різних країнах світу. Виховав не одного льотчика першого класу. Про нього говорили, що це була людина широкої душі та професіонал своєї справи», — розповів міський голова присутнім під час планової наради 13 січня. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама