Бориспільці вимагають аквапарк через петицію

image
15 Серпня 2019, 22:05
Поділитися:

На сайті Бориспільської міської ради від 10 серпня зареєстровано електронну петицію про будівництво аквапарку. 14 серпня розпочалося голосування в підтримку документу.

Ініціатором електронної петиції став бориспілець Євген Щетинін. У тексті чоловік звертається до представників міської влади із проханням вивчити питання побудови аквапарку відкритого та закритого типу з водяними гірками, атракціонами, лабіринтами та іншими дитячими ігровими зонами, площами відпочинку для дорослих, кафе та магазинами.

«Хотілося б, щоб міський голова, депутати, та інші представники міської влади вивчили питання побудови такого закладу та розробили спосіб залучення інвесторів та інших фінансових ресурсів необхідних для будівництва такого об’єкту. І нехай бориспільці та гості міста відпочивають достойно у рідному місті», — пише Щетинін.

За перший день збору підписів у підтримку даної ініціативи свої голоси віддали 28 охочих із 250 необхідних голосів. До кінця збору підписів залишилось 9 днів, проголосувати можна на сайті Бориспільської міської ради в розділі «електронні петиції».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама