Бориспільці фекаліями забруднюють міські озера

image
27 Травня 2019, 15:57
Поділитися:

Минулого тижня водолазна служба обстежувала усі озера Борисполя. Найбільш забрудненими виявилися Олесницьке та Олександрівське.

«Водолаз відмовився занурюватися у озеро Олександрівське, що розташоване біля ЗОШ №7. Зрозуміти його можна, адже дно даної водойми до 70 см замулене фекаліями», — розповів заступник міського голови Микола Корнійчук.

Не краща ситуація також із озером Олесницьким — у дану водойму та канали, що течуть до неї, мешканці, чиї домогосподарства межують із лінією берега, зливають відходи через шланги у нічний час», — уточнив Корнійчук.

Ситуацію ускладнює той факт, що у Олесницькому купаються діти, тут щодня відпочиває чимало містян, а рибалки ловлять рибу.

Для боротьби із порушниками було прийнято рішення обстежити водойми та територію довкола, щоб вжити заходів. Щоправда дата виїзду на місце не озвучувалася.

Також Микола Корнійчук повідомив, що владою міста прийнято рішення наймати додаткових працівників КП «ВУКГ» для прибирання територій озер.

«У нас з’явилися бажаючі, які будуть слідкувати за порядком на зелених територіях озер Олесницьке, Княжицьке та Олександрівське», — повідомив заступник голови. У планах влади знайти працівників із догляду за зоною відпочинку озера Нестерівка та за Книшовим меморіально-парковим комплексом.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама