Бориспіль: трьох громадян із наркотиками виявили патрульні за вихідні

image
30 Червня 2020, 18:10
Поділитися:

Чоловіки в усіх трьох випадках носили у кишенях наркотики різного походження.

Так, 27 червня, в суботу, близько 22-ї години на одній із вулиць міста поліцейські помітили між гаражами 33-річного чоловіка, який намагався зробити собі ін’єкцію у вену шприцом із невідомою речовиною.

А у неділю, 28 червня, близько 19-ї години, інспектори виявили чоловіка, котрий спав на зупинці громадського транспорту. Розбудивши громадянина, охоронці порядку встановили, що він має явні ознаки алкогольного сп’яніння. На підставі ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” патрульні провели поверхневу перевірку, в ході якої виявили у 35-річного чоловіка паперовий згорток з подрібненою рослиноподібною речовиною зеленого кольору.

29 червня на вулиці Сергія Оврашка, близько 4-ї години ранку, увагу інспекторів привернув автомобіль ВАЗ-2106, водій якого при появі службового авто різко змінив напрямок руху та зупинив автівку. Під час спілкування з поліцейськими водій помітно нервував. У 25-річного громадянина охоронці порядку виявили поліетиленовий пакетик з білою порошкоподібною речовиною. Як повідомив водій, цією речовиною є “амфетамін” для власного вжитку без мети збуту.

Оскільки речовини – ймовірно наркотичного походження, то у всіх випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама