«Бориспільтепломережа» міркує над новими цінами на тепло

image
29 Грудня 2019, 15:01
Поділитися:

На засіданні виконконавчого комітету Бориспільської міськради 28 грудня Володимир Палінка, директор КП «Бориспільтепомережа»,  повідомив присутнім новину про зниження ціни на газ для населення на 12%.

За його словами, на фоні зниження вартості блакитного палива НКРЕКП вже прийнято рішення про збільшення вартості транспортування газу. Тож кінцева ціна для споживачів поки не відома.

Володимир Палінка заявив, що у Борисполі вартість однієї гігакалорії  складає 1 тис. 700 грн, тоді як, наприклад, в Кропивницькому чи в Тернополі майже 2 тис. 137 грн. «Відповідно до розпорядження Київської обласної ради  знижувати ціни на теплопостачання потрібно, але за якою схемою — поки невідомо, бо немає затвердженого механізму. До 3 січня 2020 року маємо час на підрахунки та розгляд варіантів виконання розпорядження», — зауважив директор підприємства.

Нагадаємо, у грудні 2019 року платіжки за газ для населення надійшли з інформацією про те, що у січні 2020 року всі споживачі отримуватимуть окремі рахунки: один — за спожитий газ, другий — за послугу з доставки газу, тобто в рахунки за газ не буде включено нарахувань за послуги із його доставки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама