Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук – ювіляр

image
26 Листопада 2019, 13:50
Поділитися:

26 листопада 2019 Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук відзначає поважну дату – свій 60-й День народження.

Редакція газети «Вісті» привітала по телефону Анатолія Соловйовича з іменинами, відзначила його незмінну відкритість до діалогу зі ЗМІ,  демократичність, а головне — подякувала за низку змін на краще, які відбулися і відбуваються у Борисполі на користь громади, за його величезний особистий багаторічний внесок у розвиток міста, за фаховість і дипломатичність.

Також «Вісті» щиро бажають Анатолію Федорчуку міцного здоров’я, наснаги, реалізації планів й нових звершень, бо брати на себе відповідальність за життєдіяльність міста у непростий для країни період, виправдовувати довіру вимогливої громади і вміти тримати «удар» – це під силу лише самодостатній людині з високими організаторськими і професійними якостями, якою і є мер Борисполя.

На запитання «Вістей», що для нього 60-річний День народження, ювіляр відповів скромно: «Це звичайний день, нічого особливого, бо час — поняття відносне».

Іменник зізнався, що традиційно на День народження взяв двотижневу відпустку. Пояснює, що у такий спосіб він позбавляє колег від клопотів про подарунок та вітання, а своє свято відзначає завжди скромно, у колі родини.

«Найбажаніший для мене подарунок – сімейна поїздка Україною. Ми з дружиною обираємо щоразу інші місця для подорожі, бо переконалися — у кожному куточку країни є своя історія, загадка і можна прекрасно відпочити, дізнатися багато нового й перезавантажитися», — поділився ювіляр, однак про те, яким буде цьогорічний маршрут, не зізнався.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама