Бориспільським підліткам, що підпалювали релейні шафи, загрожує до 10 років ув’язнення

Бориспільським підліткам, що підпалювали релейні шафи, загрожує до 10 років ув’язнення
2 Квітня 2024, 15:54
Поділитися:

Поліція Київщини скерувала до суду обвинувальний акт щодо групи осіб, що підпалювали релейні шафи на Укрзалізниці. Про це повідомляє Бориспільське районне управління поліції на офіційній сторінці у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, четверо юнаків, серед яких учні Бориспільського професійно-технічного ліцею та ліцею «Патріот», облили легкозаймистою рідиною та підпалили комплекс автоматичних пристроїв, які відповідають за роботу світлофора на залізничних коліях. 

Про злочин поліції повідомив диспетчер Дарницької дистанції сигналізації та зв’язку. На перегоні Баришівка-Бориспіль правопорушники здійснили підпал релейної шафи сигнальної установки, що порушило роботу транспорту.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам та кропіткій роботі, правоохоронці встановили фігурантів. Поліцейські з’ясували, що юнаки отримали «замовлення» від невстановленої особи через месенджер Telegram. За грошову винагороду хлопці здійснили на залізничному перегоні чотири аналогічні підпали, внаслідок чого завдали матеріальних збитків Укрзалізниці на суму понад 2 мільйони гривень.

«Викрили учасників злочинної групи оперативники Бориспільського управління поліції Київщини та співробітники ГУ СБУ у місті Києві та Київській області.

У січні працівники Бориспільського управління поліції Київщини повідомили чотирьом зловмисникам про підозру. За фактом умисного знищення чужого майна шляхом підпалу за попередньою змовою групою осіб та пошкодження шляхів сполучення та транспортних засобів, за процесуального погодження Бориспільської окружної прокуратури, слідчі скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Фігурантам загрожує до 10 років за ґратами», — говориться в повідомленні.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама