Бориспільські шахісти знову з медалями

image
19 Липня 2019, 13:52
Поділитися:

28 червня 2019 р. в шаховому клубі Бориспільського міського центру спорту проходив шаховий турнір із нагоди Дня Конституції України та святкування Дня молоді України.

У змаганнях взяли участь шахісти всіх вікових категорій: дорослі, студенти, школярі 2003 р.н. та молодші, ветерани. Змагання проводилися по швейцарській системі.

Серед школярів золоту медаль, диплом та сувенір отримав Олександр Стецюк, учень 8 класу гімназії «Перспектива», срібну — Софія Александрова, учениця 5 класу ЗОШ №1.

У турнірі серед дорослих золоту медаль, диплом та сувенір виграв кандидат в майстри спорту з шахів Андрій Трушко, учень 8 класу ЗОШ №6. Чемпіон щойно повернувся із Словаччини, де був представником від України на Європейському чемпіонаті з шахів серед школярів 2003 р.н. та молодше, що проходив в м. Ружомберок 21-25 червня 2019 р.

Вихованець шахової секції Бориспільського міського центру спорту 2006 р.н. показав справжню майстерність як шахіст і виграв золоту медаль, диплом та сувеніри за 1 місце в бліц-турнірі серед школярів до 14 років. У бліц-турнірі до 16 років наш вихованець посів 2 місце і одержав срібну медаль та диплом, цінні подарунки.

У турнірі Rapid Kids Champion-ship він також посів 2 місце і одержав срібну медаль, диплом та сувенір серед школярів до 14 років.

Наш юний шахіст влітку минулого року в м. Краків (Польща) так само на Європейському чемпіонаті серед школярів 2001 р.н. та молодше виграв золоту медаль та диплом за 1 місце.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама