Бориспільські мами збирають підписи за відкриття ясельних груп у дитсадках міста

Бориспільські мами збирають підписи за відкриття ясельних груп у дитсадках міста
7 Червня 2024, 12:47
Поділитися:

Електронна петиція з назвою «Відновлення функціонування ясельних груп у дитячих садках міста» з’явилася на платформі DEM.Місцеві петиції. Її розмістила мешканка Борисполя Іщенко Діана. 

Жінка пише, що просить відновити роботу ясельних груп для дітей віком від 2-х років у державних дитячих садках Борисполя, адже багато батьків у зв’язку зі складною економічною ситуацією вимушені працювати. За її словами, у Києві такі групи працюють, натомість у Борисполі — ні.

«Дитячі приватні садки коштують 500 грн на день, година розвиваючих дитячих занять у приватних навчальних закладах — від 100 грн на день. Де в період війни батькам знайти кошти, особливо, якщо в родині не одна дитина дошкільного віку?» — зауважує вона. 

До кінця збору підписів залишилося 16 днів. Для розгляду петиції потрібно зібрати 200 голосів. Підписати її можна за посиланням:

https://petition.e-dem.ua/boryspil/Petition/View/4?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3PeyZ_JTYboLAII46KcL_iWhnuyK_VDLNUJk67CKk6B56nKVTTGHFPm4k_aem_AYVwLtUX8MfQ5Ce0R6-twGiggUFyjWzVsbZ7QscDnoLkzBoiG5UFSSlkxZhqgzKrGFIE-Kj2gpednZah-reJeqXT

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама