Бориспільська центральна лікарня шукає підрядника для облаштування за 2,8 млн гривень свого укриття

image
24 Жовтня 2022, 20:30
Поділитися:

24 жовтня 2022 г. 20:23

Комунальне некомерційне підприємство (КНП) “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” шукає майбутнього підрядника, який до кінця поточного року має провести ремонт укриття в інфекційному відділенні лікарні. За роботи готові заплатити 2,8 млн гривень.

Про це KВстало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

18 жовтня ц.р. КНП “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” оголосило тендер на закупівлю послуг з проведення поточного ремонту та облаштування споруд цивільного захисту інфекційного відділення лікарні. Вартість робіт оцінили в 2 млн 807 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 жовтня, а сам аукціон має відбутися 28 жовтня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, майбутній підрядник повинен прогрунтувати, пошпаклювати та пофарбувати стіни, стелю та відкоси, покласти керамічну плитку на підлогу, а також встановити мові каналізаційні труби та встановити нові крани, унітази, умивальники та вішалки, підстаканники і поручні для ванн.

Роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, виконком Бориспільської міської ради оголосив тендер на закупівлю солі для посипання доріг. Вартість – щонайбільше 4 мільйони гривень.

Читайте: Бориспільська міськрада на 4 млн гривень закупить солі для посипання доріг

Фото: Газета “Вісті”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона