Бориспільська райлікарня закупила 12 моніторів для контролю стану хворих

image
1 Квітня 2020, 20:07
Поділитися:

1 апреля 2020 г. 20:04

Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування до 15 травня повинна отримати 12 моніторів пацієнта, призначених для контролю стану тяжкохворих або оперованих людей. Обладнання вартістю 720 тисяч гривень замовили в рамках заходів по протидії та боротьбі з коронавірусом. Поставити монітори повинно столичне ООО “АМТ-Україна”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 30 березня 2020 року комунальне некомерційне підприємство “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” (*) уклало договір з ТОВ “АМТ-Україна” (*) на поставку 12 моніторів пацієнта моделі 9000D (прилад для постійного контролю параметрів життєдіяльності тяжкохворих або оперованих пацієнтів – KV). Ціна договору склала 720 тис. гривень.

За умовами договору, “АМТ-Україна” повинно поставити обладнання до 15 травня 2020 року безпосередньо у лікарню за адресою: місто Бориспіль, вулиця, Котляревського, 1.

Закупівля була проведена без відкритих торгів. В системі ProZorro лише опублікований звіт про укладення договору. Тендер позначений відміткою COVID-19. Це означає, що вони проведені для боротьби та запобігання поширенню коронавируса.

Читайте: В Бориспольской больнице перепрофилируют неврологическое отделение в инфекционное (видео)

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “АМТ-Україна” існує з 2015 року, зареєстровано в Києві. Засновники – Сергій Мар’ян (99%) (директор) і Тетяна Мар’ян (1%). Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля. Статутний капітал складає 1,81 млн гривень.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “АМТ-Україна” уклало 27 договорів на загальну суму 4,9 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільші замовники підприємства – Департамент охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації (КОДА), який віддав підприємству підрядів на 1,8 млн гривень, і КНП “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”, яке віддало підрядів 1,6 млн гривень (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що 23 березня 2020 року Центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до SARS-CoV-2 COVID-19. Замовлення коштує 1,26 млн гривень. Ціна однієї тест-стрічки становить 630 гривень. Поставку повинні зробити у амбулаторію №1 на вул. Лютневу, 12.

Читайте: Центр первинної меддопомоги Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до коронавірусу

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я визначило перелік опорних лікарень для госпіталізації пацієнтів з коронавирусною інфекцією. У Київській області приймати хворих з COVID-19 готові дев’ять обласних і районних лікарень, що розташовані у Білій Церкві, Броварах, Васильківському, Яготинському і Києво-Святошинському районах.

Читайте: На Киевщине определили 9 опорных больниц для лечения больных COVID-19

На сьогодні опорні лікарні Київщини, що стануть в авангарді боротьби з пандемією COVID-19, обладнані 204 апаратами для вентиляції легень. Ще 46 апаратів з’являться тут найближчим часом.

КНП “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” керує Олександр Щур.

* КНП “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” (код ЄДРПОУ: 01994132)

** ТОВ “АМТ-Україна” (код ЄДРПОУ: 39630028)

Фото: Погляд

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона