Бориспільська Нацполіція святкувала День народження

image
4 Липня 2019, 22:51
Поділитися:

День Національної поліції  України – 4 червня  – бориспільські правоохоронці відзначили не у вузькому колі, а на Європейській площі разом із мешканцями міста.

«Сьогодні  багато людей  підходять та запитують  про роботу поліції. Важливість  заходу в тому, щоб бути ближчими до громадян, роз’яснити, що входить в нашу компетенції, а що не входить. Такі заходи формують порозуміння між громадою та поліцейськими»,  — наголосив керівник батальйону патрульної поліції Борисполя Дмитро Гладчук.

Але найбільше заходу раділи діти. Поліцейські катали їх на службових авто, дозволяли  приміряти каску та бронежилет і побачити,  як виглядає робот для розмінування.

Для дорослих поліцейські демонстрували спеціальні окуляри, одягнувши  які, можна подивитися  на світ очами п’яної людини. За такою розвагою відразу утворилася черга.

Бориспільська Нацполіція святкувала  День народження

Бориспільська Нацполіція святкувала  День народження

Бориспільська Нацполіція святкувала  День народження Бориспільська Нацполіція святкувала  День народження Бориспільська Нацполіція святкувала  День народження Бориспільська Нацполіція святкувала  День народження

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама