Бориспільська лікарня використала 6 тестів на виявлення коронавірусу

image
17 Березня 2020, 19:21
Поділитися:

Станом на 17 березня Бориспільська лікарня використала шість тестів на виявлення коронавірусу. Інформацію підтвердив директор КНП «ББЛІЛ» Олександр Щур.

Станом на 17 березня в Україні лабораторно підтверджено сім випадків захворювання на коронавірус COVID-19, один з них був летальним.

На території Бориспільського району на цей період зафіксованих випадків інфікування не має. Як повідомив директор КНП «ББЛІЛ» Олександр Щур, у лікарні використано шість тест-систем на виявлення коронавірусу, результати негативні.

«У п’ятницю, 20 березня,  мають надійти додаткові тести, тож будемо використовувати їх частіше, зокрема направлятимемо на первинну ланку медичної допомоги»,  — повідомив Щур, адже хворі з підозрою на коронавірусну  інфекцію звертатимуться до сімейних лікарів.

Також директор КНП уточнив, що лікарня забезпечена 15 тисячами оглядових рукавичок, є 250 захисних костюмів, 110 комплектів спецодягу, 50 окулярів, 41 пара чобіт. «Направлено машину до Баришівки за 10 тисячами масок, у найближчі дні буде закуплено додаткові»,  — сказав Щур.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама