Бориспіль на карантині! Є відповідне рішення комісії ТЕБ та НС

image
11 Березня 2020, 20:02
Поділитися:

На екстреному засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НC) виконкому Бориспільської міської ради, яка відбулася 11 березня, було прийнято рішення про закриття всіх навчальних закладів міста (шкіл, садочків, позашкільних закладів) на карантин із 12 березні до 3 квітня.

Микола Корнійчук, перший заступник міського голови і голова комісії ТЕБ та НC, повідомив «Вістям», що рішення прийнято на підставі відповідної постанови Кабінету Міністрів України, згідно із яким заходи щодо карантину через загрозу розповсюдження коронавірусу будуть введені у всіх населених пунктах України.

Як повідомила начальник міського управління освіти і науки Тетяна Павленко, відповідний наказ про карантин у навчальних закладах уже вступив у дію.

За словами Миколи Корнійчука, на період карантину вчителі проводитимуть дистанційне навчання учнів.

Як бути батькам, які мають маленьких дітей, чиновники не пояснюють. На думку Корнійчука, керівники організацій та установ мають лояльно ставитися до тих співробітників, яким немає кому доручити догляд за власними дітьми, тому, щоб не залишати їх вдома самих, слід переглядати графіки відвідування місця роботи батьками.

Також Корнійчук запевнив, що карантинні заходи не торкнуться діяльності місцевих супермаркетів, торгівельних центрів та інших установ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама