Бориспіль: контакт вчителя і учня в період карантинного навчання

image
1 Квітня 2020, 18:33
Поділитися:

Із 6 квітня на українських телеканалах розпочнеться трансляція уроків для всіх класів загальноосвітніх шкіл. Як їх будуть використовувати бориспільські вчителі, «Вісті» дізнавалися у начальника управління освіти і науки Бориспільської міської ради Тетяни Павленко.

«Вчителі дивитимуться ці телеуроки, як і учні. Потім будемо робити висновки, що використовувати, а що ні», – каже Тетяна Павленко.

Вона прогнозує, що не всі телеуроки підійдуть тим класам, які навчаються за окремим програмам. Також є класи з поглибленим вивченням окремих предметів. Вчителі цих класів займаються з учнями самостійно, через освітні платформи Classroom.

«Усі наші школи вже мають напрацьовані програми для дистанційного навчання. У чомусь загальнонаціональні уроки полегшать підготовку до занять, але не замінять контакту вчителя з учнем», – вважає Тетяна Павленко.

Також в управлінні освіти вчергове закликають батьків не залишатися осторонь дистанційного навчання своїх дітей. Адже у вчителів немає змоги контролювати учня вдома, це можуть зробити лише батьки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама