Борщагівська сільрада збирається відправити сотню дітлахів на гірський відпочинок

image
24 Липня 2023, 16:05
Поділитися:

24 липня 2023 г. 16:04

Місцева влада Софіївської Борщагівки (Бучанський район Київщини) оголосила тендер на літній відпочинок школярів. Освітяни шукають – де за прийнятну для місцевого бюджету ціну оздоровити дітей у горах на Івано-Франківщині.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради готове заплатити 1 млн 500 тис. гривень за послуги з оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку в гірській місцевості Івано-Франківської області.

Відкриті торги з особливостями призначені на 27 липня 2023 року.

Строк надання послуг – до 1 вересня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у червні витрачав Димер

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона