Бородянська громада отримала від УВКБ ООН п’ять вантажівок будівельних матеріалів (фото, відео)

image
26 Лютого 2023, 16:09
Поділитися:

26 лютого 2023 г. 16:01

До Бородянки Київської області вчора, 25 лютого, прибули вантажівки з будівельними матеріалами. Допомогу для відновлення зруйнованого житла мешканців територіальної громади надало Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“25 лютого Бородянська тергромада отримала від УВКБ ООН 5 вантажівок будівельних матеріалів для мешканців зруйнованого житла 1-2 категорії руйнувань”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що декілька місяців тому Бородянською селищною радою було розпочато збір заяв від власників зруйнованих житлових помешкань для участі в цій програмі допомоги.

“УВКБ ООН за їхніми власними критеріями схвалено 119 заяв, згідно яких громадяни й отримають зазначені будматеріали. В разі ж, якщо заявник натепер уже отримав ці будматеріали від інших БФ (благодійних фондів,- КВ) або в рамках інших програм допомог, то повторно йому така видача не здійснюватиметься”, – зауважив заступник селищного голови Костянтин Мороз.

Нагадаємо, у Бородянці графіті відомого художника Бенксі захистили склом та встановлюють спеціальну систему з датчиками руху. Мова йде про роботи, створені на стіні зруйнованої котельні дитсадка та на знищеному окупантами будинку по вулиці Центральній.

Читайте: Обережний оптимізм: як Бородянка продовжує відбудову зруйнованого росіянами житла

Фото: Facebook Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона