Богуславський РС ГУ ДСНС повідомляє

image
19 Квітня 2019, 20:21
Поділитися:

17 квітня – День пожежної охорони
Професія вогнеборця найнебезпечніша, яку обирають виключно справжні чоловіки і професіонали. Не кожен може боротися зі стихією вогню. Тому прийміть найщиріші та сердечні вітання і душевну вдячність від тих, кому Ви вже допомогли і кому ще прийдете на допомогу, ризикуючи своїм життям.
Нехай яскравіше вогню горять Ваші серця, а кожен новий день приносить нові перемоги. Тепла Вам і світла не від нових пожеж, а від щасливих посмішок Ваших близьких і коханих. Нехай Ваша зміна завжди буде успішною, а вихідні спокійними.
Велика вдячність, низький уклін та довічна повага усім вогнеборцям та членам їх сімей. Запровадження цього свята є державним визнанням неоціненного Вашого внеску у розвитку пожежної служби, захисту життя і здоров’я людей, збереження національного надбання держави.
З метою гідного вшанування співробітників 13 державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону (м. Богуслав) за бездоганну службу та відданість Батьківщині, високий професіоналізм, сумлінне виконання службового обов’язку, наполегливість, ініціативу, активну громадську діяльність та життєву позицію, багаторічну плідну працю, вагомий внесок у справу цивільного захисту, участь у національно-патріотичному вихованні молоді, значний внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди Дня пожежної охорони, 18 квітня 2019 року представником Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту було проведено нагородження особового складу підрозділу, а саме Почесною відзнакою Асоціації – Орденом «Честь і Слава» підполковника служби цивільного захисту Жовтоноженка Володимира Михайловича, Почесними грамотами Асоціації – прапорщика служби цивільного захисту Федоренка Ігоря Васильовича, молодшого сержанта служби цивільного захисту Куделю Івана Івановича, сержанта служби цивільного захисту Баліцького Петра Івановича та сержанта служби цивільного захисту Сліпченка Ярослава Олександровича.