Богуславський РС ГУ ДСНС повідомляє

image
23 Вересня 2020, 04:48
Поділитися:

28 жовтня в рамках проведення громадської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» до рятувальників 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини на екскурсію завітали діти ДНЗ № 1 «Малятко».
Розпочався захід з огляду пожежно-рятувального підрозділу. Дітлахи оглянули пожежно-рятувальне спорядження, що є на озброєнні у рятувальників. Далі малеча приміряли захисні шоломи та бойовий одяг бійців ДСНС та уявивши себе справжніми вогнеборцями ліквідували умовну пожежу. Під час екскурсії працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій розповіли юним гостям про резонансні надзвичайні події, які траплялися на їхньому досвіді, а також застерегли бути вкрай обережними під час відпочинку в лісі.
Фахівці Служби порятунку нагадали дітлахам основні вимоги пожежної безпеки та розповіли, як діяти, коли надзвичайна подія, зокрема, пожежа все-таки сталася, як діяти під час виявлення небезпечних предметів. Насамкінець співробітники ДСНС закликали вихованців бути обережними з вогнем та не забувати елементарні правила пожежної безпеки.
Наприкінці екскурсії діти подякували рятувальникам та зробили фото напам’ять.