Богуславський РС ГУ ДСНС повідомляє

image
18 Листопада 2019, 15:18
Поділитися:

15 листопада в Богуславському Районному центрі дитячої та юнацької творчості було підведено підсумки районного етапу дитячого малюнку та живопису на протипожежну та техногенну тематику. На конкурс подали 56 робіт з 15 навчальних закладів Богуславського району. Журі яке складалось з працівників центру та Богуславського РС ГУ ДСНС оцінювало роботи учнів віком від 6 до 18 років.
Переможцями стали:
Номінація «Графіка»
І вікова категорія
І місце – Волохович Каріна, 10 років, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» Богуславського ЦДЮТ, за роботу «Сірники не іграшка», керівник Ткалич Л.В.
ІІ місце – Проценко Артем, 8 років, учень опорного навчального закладу Іванівський НВК, за роботу «Бережіть природу від пожеж!», керівник Босенко А.П.
ІІІ місце розділили – Свистун Артем, 7 років, учень Богуславського академічного ліцею № 1, за роботу «Не пали «легені» нашої країни», керівник Матійко В.В. та Остроух Артем, 8 років, учень Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН», за роботу «Знай правила безпеки!»
Номінація «Живопис»
І вікова категорія
І місце – Лаптів Артем, 9 років, учень Розкопанецької ЗОШ, за роботу «Вони знають як врятувати життя».
ІІ місце – Яворський Максим, 9 років, учень Тептіївського НВК, за роботу «Сірниками грався – біди набрався», керівник Ткаленко С.Л.
ІІІ місце – Шевченко Софія, 7 років, учениця опорного навчального закладу Іванівський НВК, за роботу «Щоб не трапилось біди, не берись за сірники!», керівник Жук С.І.
Номінація «Графіка»
ІІ вікова категорія
І місце – Смірнова Ілона, 11 років, учениця Бранепільського НВК, за роботу «Збережемо планету для наших дітей», керівник Феокрітова Л.В.
ІІ місце – Федусенко Юрій, учень Ісайківського НВК, за роботу «Гасили поле день і ніч», керівник Коваль В.М.
ІІІ місце – Онищенко Діана, 12 років, учениця Вільхівецької філії ОНЗ Іванівський НВК, за роботу «Вогонь палає, язиками горять його вогні», керівник Штронда О.О.
Номінація «Живопис»
ІІ вікова категорія
І місце розділили – Несклада Софія, учениця 8 класу (13 років) Саварського НВК, за роботу «Танець вогню і природи», керівник Добровольська Д.В. та Сталитенко Давид, учень 8 класу (12 років), учень Медвинського ліцею, за роботу «Необачне поводження з вогнем – небезпека для тварин».
ІІ місце розділили – Мельниченко Богдан, учень 7 класу (11 років) Побережківської гімназії, за роботу «Майор цивільного захисту Вадим Вікторович» та Самойленко Олександра, 14 років, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» Богуславського ЦДЮТ, за роботу «Крик… Кричать поля, ліси, земля – все від вогню страждає. Люди! Не грайтеся з вогнем! Природа вас благає!», керівник Ткалич Л.В.
ІІІ місце розділили – Гамарник Тарас, учень 6 класу (11 років) Богуславського академічного ліцею № 1, за роботу «Зупинись, оглянись навколо», керівник Олексієнко О.М. та Гура Вікторія, учениця 7 класу Саварського НВК, за роботу «Одвічна боротьба», керівник Добровольська Д.В.
Номінація «Живопис»
ІІІ вікова категорія
І місце – Терещенко Марія, 15 років, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» Богуславського ЦДЮТ, за роботу «Пожежа – дзвони 101», керівник Ткалич Л.В.
Найкращі малюнки будуть направлені на 2 етап – обласний. Переможців будуть нагороджені грамотами. Богуславський РС ГУ ДСНС України щиро дякує всім учасникам конкурсу та вітає переможців.