Богданчик з Броварів вже місяць перебуває на лікуванні в Ізраїлі. Батьки звертаються до вас за допомогою!

image
13 Лютого 2019, 13:52
Поділитися:

Близько місяця тому видання «At Brovary» розповідало про шестирічного броварчанина Богданчика, якого спіткала тяжка хвороба.

Спробуємо вам коротко нагадати про цю історію…

В середині січня 2019 року до редакції видання «At Brovary» звернулась родина з м. Бровари, яка проживає в ЖК “Лісовий квартал” по вул. Київська, щоб розповісти сумну історію, яка трапилась з їх шестирічним сином Богданчиком.

– На чудове свято Великодня, в 2012 році, а нашій родині сталася радісна подія – народився наш синочок Богданчик. Його життєвим оптимізмом ніхто не міг натішитись. З самого дитинства він активний, веселий, допитливий хлопчик. Займається плаванням, любить подорожі, відпочинок на природі. В 5 років Богдан почав захоплюватись футболом. Грав за броварську дитячу футбольну команду “Каскад”. Брав участь у футбольних турнірах, де проявляв всі свої технічні здібності та майстерність. А 2018 році Богданчик пішов до 1 класу Броварського навчально-виховного комплексу (колишня ЗОШ №8).

Одразу ж найулюбленішим предметом стала математика. Але напередодні новорічних свят нас спіткала біда. Лікарі поставили Богданчику страшний діагноз – гостра лімфобластна лейкемія. 

Дев’ятнадцять днів шестирічний хлопчик разом з батьками перебували в Чернігівській обласній лікарні, де лікарі проводили Богданчику ретельне обстеження. Потрібне термінове лікування за кордоном. Всією родиною та за допомогою друзів родини було зібрано невелику частину коштів, яка дала змогу перевести хлопчика до дитячого медичного центру Ізраїля «Шнайдер», – розповідає батько Олександр.

З 14-го січня маленький броварчанин Богданчик вже знаходиться в Ізраїлі і до сьогоднішнього дня на лікування хлопчика було витрачено близько 50 тис. доларів.

12-го лютого 2019 року ми поспілкувалися з Олександром, батьком Богданчика, який розповів про місяць лікування в дитячому медичному центрі Ізраїля «Шнайдер»:

  

– Богдан лікується в Ізраїлі вже майже місяць. Завершився перший етап хіміотерапії, зроблена пункція кісткового мозку. Результати стабільні. Розпочався другий курс терапії. Перші 50 тис.доларів майже закінчилися, клініка виставила новий рахунок на 100 тис. доларів. Тому звертаємось до небайдужих людей за фінансовою допомогою для врятування нашого синочка, – розповідає Олександр.

 

Родина Кошель звертається до всіх небайдужих допомогти маленькому Богданчику.

Кошти на лікування Кошель Богдана можна перерахувати на картку його Батька Кошель Олександа.

Картка ПРИВАТБАНК – 5168 7573 8842 7736 (Кошель Олександр)

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed