Близький до Кличка Брагінський знайшов вихід на СБУ щоб “відмазатися” від звинувачень у корупції, – експерт

image
23 Червня 2021, 12:36
Поділитися:

23 июня 2021 г. 11:43

Політичний експерт, блогер Володимир Цибулько заявив, що близький до мера столиці Віталія Кличка голова “Київметрополітену” Віктор Брагінський знайшов вихід на СБУ щоб “відмазатися” від звинувачень в корупції.

Про це KV дізналася з допису політичного експерта Володимира Цибулько на його сторінці в соцмережі Facebook.

“Директору “Київметрополітену” і спільнику мера Кличко – Віктору Брагінському ніяк не дають спокою наслідки гучних обшуків у його КП. Слідом за главою “Київпастрансу” Левченко він побіг оббивати пороги правоохоронців, щоб “закрити” питання про його виявлені корупційні схеми. Є фотодокази однієї з його зустрічей. “Рішати” питання Брагінський почав з тієї ж людини, що і його товариш Левченко – як раніше писали ЗМІ, чоловік на фото є співробітником Київського управління СБУ”, – пише Володимир Цибулько.

в Телеграм

За словами Цибулько, днями Брагінський приїхав на парковку біля готелю “Салют”, де зустрівся з цим самим загадковим незнайомцем, зустріч тривала близько 15 хвилин, після чого вони розпрощалися.

“Невідомий нам чоловік сів за кермо автомобіля Toyota Camry чорного кольору із засекреченим номерним знаком. Не схоже на випадкові збіги, що з однією і тією самою людиною зі столичного СБ зустрічається вже другий транспортник після обшуків. Мабуть все-таки знайшли в його особі хорошу протекцію від кримінальних справ, тобто – “кришу”. А така “криша” вкрай необхідна, коли розпилюють мільйони з бюджету”, – зауважив Цибулько.

Він згадав, як минулого року “Київметрополітен” замовив у ПАТ “Метробуд” капремонт тунелів на 80 млн грн. І це після того, як СБУ вже завели кримінальне проваждення щодо будівництва “Метробудом” гілки на Виноградар, а саме – по виграному їм тендеру на 6 млрд.

“Зараз, очевидно, Брагінський зміг “відмазатися” по всім питання, і плідній корупційній співпраці його КП з “Метробудом” нічого не заважатиме. А мер Кличко і досі стверджує, що корупції в місті немає. Цікаво, як довго ще нас будуть тримати за дурнів?” – резюмував Володимир Цибулько.

Читайте: НАБУ зобов’язали відкрити кримінальну справу проти Кличка за крадіжку 10 млн євро, – Цибулько

Фото: Володимир Цибулько в Facebook.

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона