Благодійна організація «ADRA Ukraine» допоможе відбудувати Ірпінь (відео) — ITV

image
4 Квітня 2023, 20:46
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінь заручився підтримкою відомої благодійної організації «ADRA Ukraine» одразу після визволення Київщини від російських окупантів. Це були десятки роздач гуманітарної допомоги людям. А зараз фокус уваги організації спрямували на допомогу у відбудові міста-героя. Відповідний меморандум про співпрацю підписали Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та Президент БО «ADRA Ukraine» Леонід Рутковський.

Леонід Рутковський, президент БО «ADRA Ukraine»:

«Поки що відновлення. Ми бажаємо допомогти людям. Все що пов’язано з людьми: реабілітація, діти, молодь, освітні проєкти. Зараз є момент – тут матеріально допомогти».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми запропонували взяти по відбудові й допомогти котеджному містечку «Ясні зорі», де знищені повністю всі будинки. І на сьогодні ми вже будемо рухатися, зустрічатися з господарями цих постраждалих будинків  і опрацьовувати дорожню карту, як ми рухаємося. Попередньо вони погодилися допомагати і за це їм дуже дякуємо».

Меморандумом також передбачено надання адресних сертифікатів на придбання будматеріалів. А ще найближчим часом організують розвиваючі програми для дітей у модульному містечку «Дубки», де тимчасово проживають містяни, котрі втратили свої домівки.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми запропонували надати частину модульного містечка. У нас є вільні кімнати, де вже сьогодні вони можуть займатися з дітьми надавати психологічну допомогу».

 «ADRA Ukraine» є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA), яке здійснює свою благодійну діяльність у понад 130-ти країнах світу.

Увага, щоб подати заявку на отримання сертифікатів від благодійної організації на 43500 та 91000 гривень на придбання будівельних матеріалів телефонуйте безпосередньо на гарячу лінію ADRA Ukraine за номерами:

+38 067 667 75 12

+38 067 333 17 52

+38 093 170 67 39

+38 050 615 57 50.



Джерело: ITV