БКБМ будує амбулаторію і громадський центр

image
11 Серпня 2019, 13:52
Поділитися:

Будівництво амбулаторії загальної практики — сімейної медицини на 200 відвідувачів у зміну з перспективою розвитку на вул. Лермонтова, 9 в с. Щасливе

ПрАТ «Бориспільський комбінат будівельних матеріалів» (голова правління — Ігор Шалімов)

Підприємство, яке зарекомендувало себе як стабільно і впевнено функціонуюче на ринку виробництва будівельних матеріалів і конструкцій, де асортимент пропозицій зростає.

«БКБМ» наразі розширює сферу діяльності та впевнено освоюється на будівельному ринку Бориспільщини в якості генпідрядника і має очевидні успіхи.

Будівництво громадсько-розважального комплексу на вул. Дніпровській, 87, в с. Кийлів Головурівської сільської ради Бориспільського району Київської області.

Замовник: Головурівська сільська рада. Площа забудови — 887 м.кв. Початок робіт: грудень 2018 р. Завершення робіт: грудень 2020 р.

Будівництво амбулаторії загальної практики — сімейної медицини на 200 відвідувачів у зміну з перспективою розвитку на вул. Лермонтова, 9 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області.

Підрядник: приватне акціонерне товариство «Бориспільський комбінат будівельних матеріалів». Площа забудови — 902,75 м. кв. Початок робіт: липень 2018 р. Завершення: грудень 2019 р.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама