Бізнес-освіта у смартфоні: стартує новий сезон проєкту «Гра в довгу»

image
1 Грудня 2022, 19:12
Поділитися:

Новина для тих, хто давно мріяв пройти бізнес-курси. Запускаємо новий сезон онлайн-проєкту для підприємців «Гра в довгу». Це серія коротких лекцій від викладачів Бізнес-школи Українського католицького університету, який входить у пʼятірку найкращих закладів ділової освіти за версією Forbes.

Для кого курс
Запрошуємо кожного, хто готовий робити український бізнес, незалежно від віку, статі та місця проживання. Хочете долучитися? Реєструйтеся за посиланням https://fondy.ua/uk/special-projects/gra-v-dovgu-2/

На онлайн-проєкті «Гра в довгу» ви:

дізнаєтеся про основні принципи підприємництва,
отримаєте ефективні інструменти бізнес-моделювання,
навчитеся презентувати власні думки та точки зору, оцінювати особисті лідерські якості.

Після кожної лекції учасники відповідатимуть на тести в чатботі Telegram та отримуватимуть рейтингові бали. 100 учасників із найкращими показниками відвідають велику фінальну подію та матимуть змогу отримати гранти на навчання у Бізнес-школі УКУ на суму $30 000.

До речі, перший сезон «Гри в довгу» відбувся ще під час пандемії та його переможець уже використовує свій приз — здобуває освіту MBA.

Проєкт реалізують Fondy, Промприлад.Реновація, Бізнес-школа УКУ, у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні. Інформаційні партнери: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама