“Біжу за ”Азовсталь”: у столиці проведуть забіг на підтримку оборонців Маріуполя

image
27 Липня 2022, 18:35
Поділитися:

27 липня 2022 г. 18:27

У Києві 30 липня на Трухановому острові пройде біговий флешмоб “Біжу за Азовсталь”. Мета забігу – не дати світу забути про оборонців Маріуполя, їхній героїзм та відданість своїй державі. До столиці масштабний біговий марафон вже провели 15 українських міст та низка міст Європи.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Асоціації родин захисників Азовсталі.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Асоціація родин захисників “Азовсталі” запрошує киян та гостей столиці приєднатись до нашого бігового флешмобу. Зустрічаємося 30 липня на Трухановому острові (спуск з Пішохідного мосту) о 10:00”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Щоб стати учасником марафону, потрібно попередньо зареєструватись. Марафон є безкоштовним, а отримати роздруківку з логотипом та хештегом #runforAzovstal можна буде одразу на місці збору. За власним бажанням учасники можуть бігти довшу чи коротшу дистанцію, або обрати маршрут самостійно.

“Забіг у Києві не матиме фінішу та не завершить марафон – фініш проекту буде по поверненню додому всіх полонених героїв “Азовсталі””, – зауважили в Асоціації.

До Києва масштабний біговий марафон вже підтримали Запоріжжя, Чернігів, Дніпро, Рівне, Черкаси, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Умань, Полтава, Кам‘янець-Подільський та Вінниця, а також чимало європейських міст.

Нагадаємо, 26 травня в Києві відкрився центр “ЯМаріуполь”, який надає комплексну підтримку переселенцям з Маріуполя. Центр знаходиться за адресою вул. Антоновича, 39.

Читайте: У столичному Будинку кіно проходить виставка фотографій азовця Дмитра “Ореста” Козацького

Фото: 5 канал

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона