Бійці комунального фронту потребують підтримки

image
24 Березня 2022, 02:49
Поділитися:

20 березня 2022 року Україна відзначає День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Вперше це свято відзначається в умовах воєнного стану

Бориспільський міський голова Володимир Борисенко під час відеоефіру повідомив, що напередодні свята зустрівся і поспілкувався з працівниками комунальних служб. Звертаючись до мешканців міста, він відзначив самовіддану роботу комунальних служб, які від початку війни залучені до роботи 24 години 7 днів на тиждень. Місто прибирається, вивозиться сміття, у оселях є газ, вода, працює каналізація, подаються електрика і тепло. «Ваша робота непомітна, як і непомітний будь-який сервіс, доки він працює без збоїв. Цю роботу важко переоцінити. Ви справжнє комунальне військо», — наголосив Володимир Борисенко.

Також очільник міста коротко зупинився на ситуації з платежами. Він зазначив, що пеня за затримку платежів зараз не нараховується, адже багато людей втратили можливість працювати і заробляти. Але якщо споживачі мають змогу оплачувати комунальні послуги, то це стало б реальною фінансовою підтримкою для комунальників у цей надскладний період. Адже саме з цих коштів формується заробітна плата і утримується місто.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама