Бійці «Antiterror Security Group» затримали молодика, який погрожував розправою працівникам аптеки

image
26 Січня 2022, 19:29
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Бійці охоронної компанії «Antiterror Security Group» затримали молодика, який погрожував розправою працівникам аптеки, бо ті не продавали йому ліки, що відпускаються лише за рецептом. Про це повідомляє «Ірпінський вісник» із посиланням на охоронну фірму.

Інцидент стався в аптеці «Країна здоров’я», що знаходиться в Бучі на вулиці Жовтневій. Чоловік намагався купити без рецепта ліки, які використовуються для виготовлення наркотичних речовин. Отримавши відмову, молодик почав скандалити й погрожувати розправою. З поведінки покупця стало зрозуміло, що він, очевидно, страждає від наркотичної залежності й готовий на будь-що, аби отримати потрібний йому препарат.

У зв’язку з цим працівники аптеки натиснули «тривожну кнопку» та викликали на допомогу «Antiterror Security Group». За 6 хвилин бійці охоронної компанії були на місці та затримали зловмисника, а потім передали його поліції. На щастя, ніхто не постраждав.

Раніше «ІВ» розповідав про «тривожні кнопки» «Antiterror Security Group», які є найкращим захистом для людей, що самостійно не зможуть захиститися від зловмисників. Усього одне натискання дозволить убезпечити себе та своїх близьких.

Нагадаємо, «Antiterror Security Group» має найбільшу в Приірпінні кількість груп реагування, а фахівці компанії – найкращу підготовку.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV