Бюджетний дерибан в Ірпінській міській раді повинен припинитися, — Володимир Карплюк

Бюджетний дерибан в Ірпінській міській раді повинен припинитися, — Володимир Карплюк
20 Липня 2024, 07:29
Поділитися:

Бюджетний дерибан в Ірпінській міській раді повинен припинитися. Ці кошти повинні йти на фронт. Про це розповів голова партії «Нові Обличчя» Володимир Карплюк.

«Маркушин продовжує дурити містян, маніпулювати депутатським корпусом і намагається протягнути зручний для нього порядок денний. Він знає дуже важливу річ: якщо депутати проголосують за зменшення заробітних плат, штатних одиниць, премій по 300, 400, 500, 600 відсотків, то допомога фронту може проявитися в інших цифрах. Й Ірпінська міська рада зможе передавати на фронт десятки мільйонів гривень. Якщо забрати ці премії, то можна запланувати 50-70 мільйонів гривень допомоги на фронт», — розповів голова «Нових Облич».

Карплюк зазначив, що міському голові це невигідно, бо він за ці кошти утримує свою медійну службу та частину приватної охорони. «Якщо зменшиться ця цифра, йому не буде за що їх утримувати. Тому фракція «Нові Обличчя», партія «Нові Обличчя» підтримує позицію, що дерибан, який відбувається в Ірпінській міській раді, повинен припинитися. Зекономлені кошти повинні піти на фронт», — додав Карплюк.

Джерело: Містоінформ