Бюджетна комісія Ірпінської міської ради підтримала програму сімейної безпеки та інклюзії

image
28 Липня 2021, 13:04
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Бюджетна комісія Ірпінської міської ради на своєму засіданні 27 липня підтримала міську програму сімейної безпеки та інклюзії «Свідома громада». Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці депутатка міськради від ВО «Батьківщина», ініціаторка запровадження цієї програми Віолетта Дворнікова.

«Мене переповнює радість, бо це – серйозний крок до реалізації нашої мрії і перший результат наполегливої роботи великої команди експертів, громадських активістів і представників міської ради задля покращення безпеки у нашій громаді, задля збереження життів наших діток і збереження Ірпінських сімей», – написала депутатка. Вона також подякувала Ірпінському міському голові Олександру Маркушину та членам бюджетної комісії за розуміння і підтримку.

Віолетта Дворнікова висловила сподівання, що депутати підтримають реалізацію цього проєкту і проголосують за нього на сесії 29 липня.

Муніципальна програма сімейної безпеки і інклюзії – перша в Україні програма такого формату, і досвід Ірпеня може бути поширений серед інших міст країни.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV