Бюджет участі: у рамках Kyiv Smart City Forum 2019 відбудеться нагородження переможців Громадського бюджету

image
17 Вересня 2019, 08:20
Поділитися:

Понад 3000 учасників, більше ніж 60 найкращих українських та міжнародних спікерів, тематичні секції та виступи у форматі Short Talks, 1000 м2 smart expo zone з інноваційними рішеннями, тест-драйви електрокарів та гібридів на вертолітному майданчику КВЦ «Парковий», нетворкінг для вибудовування міцних партнерських відносин в рамках Kyiv Smart City Forum 2019, що відбудеться першого жовтня. Також у рамках форуму відбудеться нагородження переможців Громадського бюджету!

Громадський бюджет є ефективним інструментом змін. Він допомагає жителям трансформувати місто та впливати на розвиток міського простору. Мешканці пропонують проекти, долучаються до команд, об’єднуються у спільноти та обирають найкращі ідеї. Проекти, які отримують найбільшу кількість голосів, реалізуються владою міста під контролем команд-переможців та громадськості. Цього року Громадський бюджет проводився в Києві вже вчетверте. На реалізацію проектів ГБ-2020 з міського бюджету виділено 150 млн грн. 

Дізнайтеся більше про те, як зробити Київ ще кращим завдяки Громадському бюджету! Завітайте до демо-зони Центру публічної комунікації та інформації у рамках Kyiv Smart City Forum 2019 та починайте змінювати місто разом із нами.

Нагадуємо, цього року 802 команди подали рекордні 2185 проектів на суму 1 066 813 831 грн. Минулого року на конкурс було відправлено 1138 проектів, на перший Громадський бюджет — лише 497. Під час Форуму авторам-переможцям Громадського бюджету вручать нагороди на сцені, а учасників познайомлять з концепцією проектів, що отримали фінансування.

Kyiv Smart City Forum — це завжди актуальний контент та інноваційні ідеї. Форум є масштабною платформою для активної спільноти, яка цікавиться міською тематикою. Долучайся до події просто зараз!

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ