Бюджет міста Бориспіль від компанії «Аерохендлінг», яка здійснює діяльність на території аеропорту, за результатми 2018 року поповнився на 21 мільйон гривень

image
4 Червня 2019, 20:56
Поділитися:

Уже 15 років ТОВ «Аерохендлінг» успішно забезпечує працевлаштування близько 800 осіб, велика частина котрих є бориспільці. Податок з доходів фізичних осіб компанії, зареєстрованої у місті Бориспіль, надходить до його бюджету.

«Середня заробітна плата серед персоналу, який здійснює обслуговування пасажирів, складає 14 тисяч гривень. Будучи соціально відповідальним роботодавцем, ми також забезпечуємо працівників форменним одягом, безкоштовною доставкою до місця роботи. Ми з радістю працевлаштовуємо також вчорашніх студентів. А практиканти без досвіду роботи отримують близько 8 тисяч гривень після оподаткування. Це конкурентні заробітні плати в авіаційній галузі», — повідомів Генеральний директор ТОВ «Аерохендлінг» Олег Голохвастов.

Компанія «Аерохендлінг» динамічно розвивається, розробляє та вводить у виробничу діяльність сучасні IT-рішення. Зокрема, у 2015 році компанія обслугувала 2,6 мільйонів пасажирів; у 2016 році — близько 3 мільйони пасажирів; у 2017 році — 3,6 мільйони пасажирів, а вже у поточному році планує обслужити більше 4 мільйонів.

У компанії переконані, що успіхи бізнесу повинні відображатися на матеріальному стані їхніх працівників, тому керівництво систематично індексує заробітні плати.

На жаль, останнім часом у соціальних мережах та ЗМІ поширюється інформація з приводу нібито страйків співробітників ТОВ «Аерохендлінг» та «працівників» аеропорту «Бориспіль» та паралізації його роботи.

Недобросовісні громадські організації авіаційної галузі намагаються набрати собі політичні бали, влаштовуючи уявні страйки і маніпулюючи діловою репутацією аеропорту «Бориспіль».

Як повідомляє прес-служба аеропорту «Бориспіль», дана інформація є некоректною, маніпулятивною і такою, що вводить в оману.

«Аеропорт відслідковує діяльність усіх юридичних осіб та фізичних осіб підприємців відповідно до Генерального договору.  Ситуація, яка виникла із ТОВ «Аерохендлінг» має ознаки точечної та такої, що жодним чином не впливає на роботу Міжнародного аеропорту «Бориспіль», — йдеться у повідомленні прес-служби аеропорту.

«На адресу керівництва «Аерохендлінгу» дійсно надходили звернення від Незалежної профспілки працівників. Розуміючи необхідність ефективного діалогу з найманими працівниками, ми повідомили Профспілку про важливість проведення зустрічі та вирішення проблемних питань. Наше звернення було проігнороване, натомість продовжуються публічні заклики до проведення незаконних страйків. Напрошується висновок щодо наявність прихованих мотивів у активістів Профспілки. Ми розуміємо, що політичний сезон розпочався, але не дозволимо втягувати себе у політичні маніпуляціі», — повідомляють у «Аерохендлінгу».

Запорукою розвитку нашого міста є благополуччя кожного його жителя, тому ми висловлюємо надію на подальший розвиток авіаційної галузі, яка є одним із основних драйверів розвитку регіону.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама