Білоцерківськими поліціянтами було затримано двох зловмисників, що пограбували, обікрали та зґвалтували жінку

image
17 Лютого 2020, 19:36
Поділитися:

Приголомшлива подія трапилась 15 лютого.

Двоє невідомих осіб пізно ввечері скоїли напад на жінку, неподалік будинку по вулиці Молодіжна. Один з нападників одразу наніс кілька ударів ножем жінці у груди й, скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував. Інший в цей час спостерігав поряд, а потім забрав у потерпілої мобільний телефон. Після чого обоє зникли з місця злочину.

Поранена жінка, яка мешкала поряд у будинку, дісталася квартири та викликати медичну допомогу та поліціянтів. Після отримання невідкладної допомоги, жінка описала прикмети двох нападників. 41-річну жительку Білої Церкви каретою швидкої допомоги було доправлено до лікарні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Білоцерківського відділу поліції було встановлено осіб, які скоїли тяжкий злочин. Зловмисників затримано до порядку ст.208 КПК України.

Ними виявилися двоє місцевих жителів: 18-ти та 19-ти річного віку. У скоєному нападу молодики зізналися та надали покази.

Під час проведення обшуку, за місцем проживання одного з підозрюваних, поліціянти виявили та вилучили речові докази, які вказують на причетність останнього до скоєного злочину. 

За даним фактом відкриті одразу три кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 186 (Грабіж), за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та за ч. ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Меншому зловмиснику, який викрав у жінки мобільний телефон, інкримінують грабіж. 

Його старший товариш підозрюється у вчиненні розбійного нападу та зґвалтуванні.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри, а обрання запобіжного заходу для затриманих обере суд. 

Інші новини міста.

Слідкуйте за життям Білої Церкви– підписуйтесь на канали 04563.com.ua у Telegram та Facebook!  

Джерело: Новости Білої Церкви