Білоцерківська громада продовжує святкувати Дні села

image
19 Серпня 2021, 21:59
Поділитися:

Головна  /  Білоцерківська громада продовжує святкувати Дні села

|  19. 08. 2021

Калейдоскоп серпневих свят триває — один за одним у Білоцерківській громаді відзначають Дні села. Так, 19 серпня, на свято Яблучного Спаса, День села відзначали жителі  Вільної Тарасівки та Шкарівки.

З нагоди свята жителів сіл привітав міський голова Геннадій Дикий. Він зазначив, що найбільшою цінністю будь-якої громади є її люди. І завдяки їх любові до рідного села, активності та невтомній праці Білоцерківська громада й надалі успішно розвиватиметься і досягатиме успіху.

Не обійшлося і без подарунків. Їх традиційно вручили наймолодшим і найстаршим жителям Вільної Тарасівки та Шкарівки, ювілярам подружнього життя та жителям, які своєю копіткою відповідальною працею розбудовують рідний край.

На учасників обох свят чекала насичена концертна програма. Для наймолодших жителів проводились різноманітні майстеркласи та конкурси, дітвора могла досхочу настрибатись на батутах та зробити професійний аквагрим.

Усі охочі мали нагоду відвідати тематичні виставки на яких були представлені творчі роботи місцевих умільців та сфотографуватися у чудових фотозонах.

Гарний настрій та святкову атмосферу створювали виступи творчого колективу Білоцерківської школи мистецтв №6 «Дитячі мрії», ансамблів «Берегиня», «Вербиченька», «Водограй», «Гуляй душа» «Чорнобривець», «Терниця», «Зіронька»  , «Кумасики», квартету «Фольк», дуету Ольги Кириченко та Ніни Покушин, виконавців Вікторії Бичек, Мар’яни Чорної, Маргарити Пістоляк, Ірини Штурби, Вероніки Конопенко, Владислави Козелецької, Мар’яни Дзядевич, Станіслава Бичека та заслуженої артистки естрадного мистецтва України Вікторії Невідомської .

З яскравими танцювальними вітаннями виступали колективи «Імпульс», «Санрайс»,

Бурхливими оплесками  глядачів супроводжувались виступи гуртів «Friends BAND» та «Rasl Music».

Продовжилось свято дискотекою.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт