Біля Зазим’я в Десні втопився киянин. Тривають пошуки тіла – Трибуна

image
6 Липня 2022, 06:17
Поділитися:

Увечері 3-го липня неподалік Зазим’я в річці Десна потонув 61-річний киянин. Про це «Трибуні-Броварів» повідомили в Броварському районному управлінні ГУ ДСНС України.

Повідомлення про потопельника броварські рятувальники отримали 3 липня близько 17:50. Відразу на місце трагедії вирушили САРМ-Л із моторним човном та 21-ДПРЧ у складі трьох осіб.

Уже за пів години працівники ДСНС за допомогою підручних засобів розпочали пошукові роботи.

На жаль, до 21:30 третього липня тіла потопельника рятувальники не знайшли. Пошукові роботи ДСНСники мають відновити вже сьогодні, 4-го липня.

Правила безпечного поводження на воді під час пляжного сезону

Рятувальники наголошують, що для приємного відпочинку та задля попередження трагедій на воді, громадянам потрібно уважно обирати місце відпочинку та надавати перевагу виключно спеціально облаштованим пляжам.

В основному нещасні випадки трапляються саме в місцях стихійного відпочинку населення – ставках, водоймах та річках, кар’єрах, які не передбачені для купання і відповідним чином не облаштовані.

У воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою. Плавайте у воді не більше 20 хвилин, причому цей час має збільшуватися поступово, починаючи з 3-5 хвилин. Температура води має бути не нижче +17 °С.

Утримуйтеся від далеких запливів: переохолодження – це головна причина трагічних випадків. І ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені в своїх силах.

ФОТО – Андрій Захарченко

Читайте також:

У Літках знайшли тіло 74-річного киянина, який потонув позавчора

Знайшли небіжчика, що потонув у Літках у Десні. ФОТО

Як зрозуміти, що людина тоне, врятувати її та не потонути самому

У Требухові нетверезий чоловік потонув у власному ставку. ФОТО (+18)

Джерело: Трибуна – Бровари