Біля Почайни готують до відкриття торговельного монстра

image
25 Березня 2019, 12:14
Поділитися:

Вже навесні нінішнього року відкриється Blockbuster Mall – ТРЦ, що на Петрівці, який розмістився у вигідній локації на перетині величезних транспортних пасажиропотоків. Про це повідомив оператор NAIUkraine.

«Вечірній Київ» у відео вже показував хід будівництва цього об’єкту. Це буде справжній торговий монстр. Наразі роботи на першій черзі цієї гігантської споруди завершуються. Тут залишилося провести невеликі роботи на фасаді та зробити благоустрій території, вимостити пішохідні підходи плиткою, яка поки що лежить у штабелях. 

Ocean Mall відкриється восени 2019 року і сконцентрує кращі преміум-бренди і ексклюзивні розваги.

Відкриття інших мега-молів мережі – Hippodrome Mall, Lesnaya Mall, Pobeda Mall – заплановано на 2020-2021 роки. Кожен з візьме на себе обслуговування понад мільйон людей і приверне відвідувачів не тільки сильним tenant-mix, але і розважальної складової.

Мережа Мегамолл: Lavina Moll, Blockbuster Moll, Ocean Mall, Lesnaya Mall, Hippodrome Mall – кожен з об’єктів мережі Мегамолл має особливості, які забезпечують їм затребуваність і положення домінуючих торгових об’єктів «великого» Києва – столиці і передмість.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ