Біля музею «Кирилівська церква» відкрили сучасну вбиральню

image
18 Листопада 2020, 17:25
Поділитися:

На території музею запрацювала громадська вбиральня. Ремонт зроблений за підтримки Меморіального центру Голокосту Бабин Яр.

“Проблема сучасних громадських вбиралень залишається актуальною для нашого міста. Зокрема донедавна така проблема була й у Кирилівскій церкві, – зазначають у закладі. – Музей “Кирилівська церква” є унікальною пам’яткою архітектури та монументального живопису ХІІ ст. Кожного дня музей приймає відвідувачів, а у вихідні дні та великі православні свята у церкві проводяться богослужіння. Тому наявність на території музею сучасної громадської вбиральні було необхідністю!”

Музей «Кирилівська церква» працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00 (каса та вхід – до 17.30).

“Почавши працювати із територією Бабиного Яру, ми виявили, що на майже півсотні гектарів немає жодного працюючого туалету, – кажуть у Меморіальному центрі Голокосту Бабин Яр. –  Ми провели ремонт та відкрили сучасну вбиральню на території музею «Кирилівська церква». В подальшому плануємо розширювати мережу громадських туалетів в районі Сирця та Дорогожичей. Перетворення території важливо починати із вирішення основних проблем, які відчуває кожен. Доступ до громадських вбиралень є одним з індикаторів рівня комфорту у місті, його пристосованості до потреб мешканців”.

Нагадаємо, мозаїчне панно зі столичного готелю встановлять у Софії Київській

Марія Катаєва

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ