Біля Луб’янської школи в Бучанській ОТГ облаштували спортивний майданчик

image
17 Жовтня 2020, 12:40
Поділитися:

У Луб’янці Бучанської ОТГ завершили облаштування нового спортивного майданчика. Він розташовується поруч із місцевою школою №7 і оснащений мультифітнес станцією і тренажером для людей з інвалідністю.

Об’єкт сьогодні, 17 жовтня, під час робочої поїздки оглянули очільник Київщини Василь Володін, народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк і Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

«Розвиток фізичної культури та спорту є одним із пріоритетних напрямків для Київської облдержадміністрації. Цьогоріч у рамках обласної та державних програм у регіоні проходить будівництво більше, ніж на 80 об’єктів спортивної інфраструктури. Наша мета – створити такі умови, щоб в кожному населеному пункті Київщини з’явились сучасні спортивні локації, а наші діти мали змогу фізично розвиватися. Це дуже важливо», – наголосив Василь Володін.

Як уже повідомлялось, у Луб’янці добудували нову сільську амбулаторію. Її відкриття відбулось сьогодні. Це об’єкт, який реалізували нуля. Заклад оснащений необхідним обладнанням і незабаром почне приймати пацієнтів.

 



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація