Біля Ірпеня внаслідок зіткнення двох авто загинув чоловік, є постраждалі

image
24 Листопада 2023, 12:38
Поділитися:

24 листопада 2023 г. 11:24

У Бучанському районі Київщини сьогодні зранку, 24 листопада, сталася аварія за участі двох автомобілів Mercedes. Попередньо встановлено, що одне авто рухалось у напрямку столиці, інше виїжджало з другорядної дороги у бік Ірпеня. Внаслідок зіткнення пасажир першого транспортного засобу загинув, водій та пасажир другого потрапили до лікарні.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції у Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, подія сталась близько 8 години в селі Романівка.

“Як попередньо встановили правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини, автомобіль Mercedes темного кольору, під керуванням 29-річного чоловіка, рухався в напрямку Києва”, – йдеться в дописі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що у цей час авто такої ж марки, під керуванням 55-річного водія, виїжджало з другорядної дороги, здійснюючи маневр у бік Ірпеня. Внаслідок зіткнення, 21-річний пасажир першого авто загинув на місці. Водія та 74-річну пасажирку другого автомобіля терміново госпіталізували з ушкодженнями.

Правоохоронці на місці ДТП встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва 22 листопада, на проспекті Броварському, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участі двох легковиків. Водійка одного з авто не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з іншою машиною. Жінка померла на місці від отриманих травм.

Читайте: У Нових Петрівцях при лобовому зіткненні вантажівки та легковика загинули три людини

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона