Біла Церква зустріла бійців 72-ї бригади ім. Чорних Запорожців: як це було – у фото

image
7 Лютого 2019, 08:57
Поділитися:

У суботу, 26 січня білоцерківці зустрічали на рідній землі останній – 12-й ешелон військовослужбовців славетної 72 Окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, які повернулися із зони проведення операції Об’єднаних сил.

Зустріти і привітати воїнів із поверненням, на залізничний вокзал приїхав Верховний Головнокомандувач, Президент України Петро Порошенко. 

На залізничному вокзалі цього дня зібралися рідні військових, небайдужі білоцерківці, представники міської ради, Київської облдержадміністрації, військові побратими, які прибули раніше, а також військовослужбовці, що завершили службу.

Зустрівши та поспілкувавшись із військовими, Петро Порошенко, міський голова Геннадій Дикий та голова Київської облдержадміністрації Олександр Терещук пройшли разом із бійцями центральною вулицею від залізничного вокзалу до військової частини 72-ї ОМБр. Жителі Білої Церкви тепло, зі словами вдячності зустрічали бійців, вручали квіти та кульки, тримали прапори та плакати.

У колоні з військовослужбовцями йшли кадет, які тримали в руках портрети загиблих Героїв, жінки та рідні тих, хто поліг за рідну землю.

Джерело: Новости Білої Церкви