Біла Церква отримала допомогу від дружніх німецьких міст

image
9 Листопада 2023, 15:12
Поділитися:

Головна  /  Біла Церква отримала допомогу від дружніх німецьких міст

|  09. 11. 2023

Днями до Білої Церкви завітала делегація з німецьких міст Брауншвейга і Люнебурга, аби передати чергову партію благодійної допомоги.

Білоцерківській громаді було передано два вантажно-пасажирські фургони Citroen Jumper, два універсальні трактори Bobcat S550 та комплектуючі до них. Ця допомога була залучена за сприяння Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). Підтримка передбачена пакетом «Громадська майстерня» у рамках впровадженого GIZ проєкту «Покращення цивільного захисту» в муніципальному партнерстві з Україною.

Під час зустрічі з представниками делегації міський голова Геннадій Дикий зазначив, що машини будуть використовуватися аварійними бригадами, які ліквідують наслідки можливих ракетних обстрілів – з метою якнайшвидшого відновлення систем електро-, тепло-, водопостачання та водовідведення, зовнішнього освітлення. Також висловив вдячність за допомогу громадам міст Люнебург та Брауншвейг, уряду та народу Німеччини.

Також від німецьких друзів Білоцерківська громада отримала генератори, бензопили, моторні фрези, диски, електромолоти, стамески різних розмірів, світлодіодні прожектори, кабельні барабани, маски, обігрівачі, будівельні матеріали тощо.

Під час візиту члени делегації відвідали медичні та освітні заклади Білої Церкви, куди передавали допомогу від початку повномасштабного вторгнення.

Керівник благодійної організації «Хоф Шлютер» Андре Новотні висловив переконання, що надана допомога потрапила в гарні руки і вона неодмінно принесе користь жителям Білоцерківської громади.

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт