Більшість гральних установ Броварів працюють конспіративно. Поліція шукає | Трибуна

image
12 Лютого 2020, 19:33
Поділитися:

Правоохоронці розшукують гральні установи в Броварах і просять усіх небайдужих громадян надавати відому їм інформацію про такі заклади. Про це йдеться в повідомленні Броварського відділу поліції.

У випадку, якщо громадянам стала відома інформація про розташування того чи іншого ігрового залу, броварські поліціянти просять звертатися за номерами 102 або (04594) 5-34-04 чи за адресою Броварського відділу поліції: вул. Ярослава Мудрого, 24.

У відділенні зазначають, що більша частина гральних і «лотерейних» установ нині функціонує конспіративно. Правоохоронці переконують, що будь-який такий бізнес потрібно прибрати з вулиць, кварталів та міст, і закликають «зробити це разом».

Нагадаємо, 20 грудня Кабмін уніс зміни до заборони ігрових автоматів, завдяки чому поза законом опинилося ширше коло грального бізнесу. Із цього ж дня поліція по всій Україні почала «накривати» відповідні заклади з азартними іграми. Президент Володимир Зеленський пов’язав це рішення уряду із провалом законопроєкту про легалізацію ігрового бізнесу у Верховній Раді України.

Уже через три дні Броварський відділ поліції повідомив, що не закрив жодного грального закладу в Броварах – мовляв, ті припинили діяльність самостійно. В той самий час обласна поліція зазначила, що в Броварах таки закрили незаконний гральний бізнес. Водночас оприлюднені загальні дані щодо числа таких закладів на Київщині були більш як удвічі меншими, ніж такі самі дані прокуратури.

Читайте також:

Легалізація грального бізнесу: скільки грошей у бюджет отримає Україна
До 16:00 всі гральні заклади в Україні мали закрити – Аваков
У Броварах поліція не закрила жодного грального закладу?
На Торгмаші поліція «накрила» гральний заклад. ФОТО. ВІДЕО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари