Бібліотекарі Київщини взяли участь в обласному семінарі-практикумі

image
13 Грудня 2019, 17:55
Поділитися:

На базі КЗ КОР “Київська обласна бібліотека для юнацтва” відбувся обласний семінар-практикум на тему «Бібліотеки і час: нові реалії». Захід організовано за підтримки управління культури, національностей та релігій КОДА.

11 грудня бібліотеку відвідало 30 бібліотекарів Київщини із 28 міських та районних централізованих бібліотечних систем. На другий день до семінару долучилися 13 бібліотекарів із бібліотек десяти новоутворених ОТГ.

Директор КЗ КОР “Київська обласна бібліотека для юнацтва”, заслужений працівник культури України Галина Сорока відкрила семінар і відзначила Подяками районні та міські ЦБС Київської області за активну участь у наповненні віртуальної рубрики «Бібліотеки Київщини» на сайті Київської обласної бібліотеки для юнацтва. У свою чергу, Галину Сороку відзначили подякою від голови Київської обласної організації Профспілки працівників культури України Тетяни Яковенко.

У ході семінару обговорили важливі питання для працівників ЦБС та для бібліотекарів сільських бібліотек новоутворених ОТГ. Також зі своїми темами виступали співробітники КЗ КОР “Київська обласна бібліотека для юнацтва”. Особливу увагу приділили практичній роботі із ЕСМаР та вимогам для майбутнього складання звітів. Був заданий вектор на наступні практичні заняття із бібліотеками Київщини.

Зокрема, відділ комплектування та каталогізування документів передав нову літературу для бібліотек області.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація