БФ «Жовто-Блакитні Крила», «Епіцентр» та фонд «Реал Мадрид» допоможуть у відновленні Ірпінського ліцею №3

image
19 Червня 2023, 16:18
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила» забезпечить Ірпінський ліцей №3, який зараз відбудовують, меблями та кухонним обладнанням. А прилеглу територію закладу допоможе облаштувати компанія «Епіцентр» спільно з БФ «Реал Мадрид». Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Відбудову Ірпінського ліцею №3 фінансує ЮНІСЕФ. На реалізацію проєкту виділили 4, 8 мільйони євро. Але у цей проєкт не входить обладнання навчального закладу меблями і технікою та облаштування прилеглої території.

Тож благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила» допоможе придбати меблі для класів та обладнання для їдальні. Там на це виділили 120 тисяч євро. Гроші вдалося зібрати завдяки благодійним фондами Німеччини. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, директор ліцею Станіслав Федоров та директорка фонду «Жовто-блакитні крила» Людмила Чуркіна підписали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.

А компанія «Епіцентр» та фонд «Реал Мадрид». облаштують на території навчального закладу спортивні майданчики та стадіон. Роботи вже почались.

«З директором ліцею №3 Станіславом Федоровим провели робочу нараду з представниками компанії “Епіцентр” та Фонду “Реал Мадрид”, обговорили перебіг робіт і строки. Облаштування подвір’я, стадіону та спортивних майданчиків буде повністю завершене наприкінці серпня», — розповів Олександр Маркушин.

Нагадаємо, Ірпінський ліцей № 3 відбудували вже більш як на половину. Будівельні роботи тривають з квітня.



Джерело: ITV