БФ «Місце під сонцем — ти не один» подякував благодійникам — ITV

image
9 Травня 2024, 11:44
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Благодійний фонд «Місце під сонцем – ти не один» протягом восьми років зосереджує свою увагу на допомозі тим, хто опинився у скрутному становищі. Спочатку це були лише родини з дітьми з інвалідністю та люди, які опинилися у складних життєвих обставинах. Від початку повномасштабного вторгнення фонд зосередився на допомозі військовим.

У травні 2024 року засновниця фонду Світлана Стародуб подякувала основним благодійникам, які постійно надають підтримку у здійсненні благочинності.

Фраза «добрі справи – у наших силах» не просто приємно лунає, вона має глибокий зміст, який переповнений добротою та відданістю. У цьому вислові звучить ідея, що кожен із нас може зробити щось добре для інших, навіть у найдрібніших справах. Цей принцип виявляється важливим для тих, хто обирає роль благодійника в різних сферах життя, незалежно від масштабу.

Засновниця фонду «Місце під сонцем – ти не один» Світлана Стародуб – мати дитини з інвалідністю. Вона особисто знає, як важливо мати підтримку у важкі моменти.

«Коли на допомогу приходять благодійники, які не залишаються байдужими до чужого болю, це набирає особливого значення. Друзі нашого фонду – це перш за все люди з великим серцем та безмежною добротою. Серед людей, які постійно підтримують наші благодійні проєкти – секретар Білогородської сільради, засновник компанії Bilgorod.Net, люблячий батько чотирьох дітей Юрій Марченко. Наше знайомство розпочалося із допомоги моєму сину, який переніс низку складних операцій на кістках. З початком конфлікту на Київщині він разом з друзями та колегами став опорою для родин, що залишалися у зоні конфлікту і не могли евакуюватись. Багато родин отримали від Юрія Марченка першочергову допомогу у вигляді продуктів та засобів гігієни. При цьому, компанія Bilgorod.Net надавала безкоштовний доступ до інтернету у цей важкий період», – зазначила Світлана Стародуб.

У фонді відзначають також великодушну підтримку директора Комунального підприємства КП «ККП с. Білогородка» Олександра Бернацького, який разом з дружиною Оленою допомагають проводити благодійні заходи для потребуючих дітей. Крім того, Олександр Бернацький віддано підтримує українських захисників, регулярно надаючи фінансову підтримку на різноманітні благодійні заходи.

Також Світлана Стародуб подякувала Пастору Євгенію Буйко, який спільно фондом, церквою та друзями з «Американської місії ВІЕМ» організовували благодійні заходи для підтримки та допомоги дітям з інвалідністю.

Команда фонду висловила вдячність представникам компанії «Комплект Керамік» Роману Чайці та Андрію Гошуку, які допомагають дітям з інвалідністю та людям у скрутних життєвих обставинах.



Джерело: ITV