«Безпека людей – один з основних пріоритетів у нашій роботі»

image
19 Червня 2019, 11:09
Поділитися:

У Київській ОДА відбулась он-лайн нарада під головуванням т.в.о. голови Київської облдержадміністрації В’ячеслава Кучера. Участь в роботі взяли керівники структурних підрозділів, голови РДА та ОТГ, а також міські голови.

Учасники наради зосередили увагу на питаннях щодо підготовки закладів освіти до нового 2019/2020 навчального року; про хід підготовки агропромислового комплексу Київщини до збирання врожаю зернових культур; про результати локалізації можливої екологічної катастрофи у басейні річки Рось на території Київщини, пов’язаної із потраплянням у річку небезпечних хімічних речовин в с.Збаржівка Погребищенського району Вінницької області та щодо подальшого розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг. Зокрема, присутні обговорили проблемне питання про заходи попередження загибелі людей на водних об’єктах Київської області.

В’ячеслав Кучер наголосив, що у зв’язку з початком літнього періоду ситуація із загибеллю людей на водоймах погіршилася.

«Тільки за останній тиждень на водоймах Київщини загинуло 13 осіб, з них 2 дітей. Тому ми підсилюємо роботу в цьому напрямку і дане питання тримаємо на особистому контролі. Наразі безпека людей – один з основних пріоритетів у нашій роботі. Люди мають відпочивати, але відпочивати безпечно»,- зауважив т.в.о. голови Київської ОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація