Без досвіду і з зарплатою до 30 тис грн: ТОП гарячих вакансій в Києві

Без досвіду і з зарплатою до 30 тис грн: ТОП гарячих вакансій в Києві
16 Травня 2024, 12:10
Поділитися:

Відсутність досвіду роботи не завадить вам знайти гарну вакансію в Києві.

Журналісти 44.ua підготували гаряч добірку вакансій в столиці для кандидатів без досвіду.

Адміністратор

22 500 — 49 000 грн.

Відкрито вакансію адміністратора.

Обов’язки:

опрацьовувати заявки в онлайн режимі ;перевіряти достовірність інформації вказаної клієнтом ;аналізувати дані;верифікація акаунтів;протидія шахрайським діям.відправляти запрошення на навчання.

Роботодавець обіцяє постійний розвиток і кар’їрний зріст, а також офіційне працевлаштування.

Контакти: Олег +380931204133

Вакансії, Фото: Фріпік

Старт HR кар’єри

18 000 — 33 000 грн

Компанія КРЕЙТСОФТ в пошуках співробітника на повну зайнятість!

Обов’язки:

Проведення пошуку, відбору та оцінки кандидатів;Організація та ведення документообігу ;Підтримка процесуадаптації нових співробітників;Ведення бази даних співробітників.

Необхідні навички:

Досвід роботи на аналогічній позиції не обов’язковий, але вітається;Чітко поставлене мовлення;Вміння працювати в команді та приймати відповідальність.

Контакти: Христина +380932421509

Інженер технічної підтримки Google Workspace

25 000 — 35 000 грн

Компанія Маклауд – Premier партнер Google Workspace відкрила вакансію інженера технічної підтримки Google Workspace

“Якщо у вас немає досвіду роботи з Google Workspace або Google Cloud, але є хороші знання чи досвід в ІТ, особливо з хмарними сервісами, всього іншого ми вас навчимо”, – каже роботодавець.

В обов’язк інженера технічної підтримки входить:

консультування нових клієнтів щодо налаштувань та впровадження сервісів Google Cloud та Google Workspace;аналіз наявної інфраструктури клієнтів та розробка оптимального плану перенесення даних у хмару;допомога клієнтам у вирішенні поточних питань використання сервісів Google Cloud та Google Workspace;у разі потреби – створення звернень у підтримку Google;допомога менеджерам у проведенні технічних презентацій для клієнтів;технічна підтримка всередині компанії;проходження навчать для підвищення власної кваліфікації та отримання статусів Google Workspace Administrator, Cloud Engineer та інших (навчання та складання іспитів за рахунок компанії)

Контакти: Ірина Онен +380679474706

Референт(секретар) з проживанням

23 000 — 37 000 грн

В зв’язку з розширенням штату компанія відкрила вакансію референта.

Вакансії, Фото: Фріпік

Вакансії, Фото: Фріпік

Обов’язки:

Забезпечення адміністративної та організаційної підтримки команди;Підготовка та оформлення документації (договори, акти, звіти тощо);Організація зустрічей, переговорів та планування робочого часу;Проведення первинних консультацій для наших клієнтів;Ведення ділової коммунікації з замовником;Забезпечення потоку інформації в організації та зовнішніх контактів.

Необхідний досвід:

Досвід роботи на адміністративній посаді буде перевагою;Відмінні комунікаційні та організаційні навички;Стресостійкість та здатність до праці в умовах високого темпу роботи.

Контакти: Юліана +380931223976

Менеджер з продажу в інтернет-магазин (віддалено)

15 000 — 30 000 грн

Компанія «Телсел» відкрила вакансію менеджера з продажу. Це віддалена позиція, яка дозволяє вам працювати, не виходячи з власного дому.

Вимоги роботодавця:

Наявність ПК/ноутбука, гарнітури та дротового інтернету.Вміння спілкуватися з людьми і мати навички переконання.Знання інструментів продажів.Досвід роботи у продажах або call-центрі.

Що входить у обов’язки:

Здійснювати дзвінки по теплій клієнтській базі.Виявляти потреби клієнтів та презентувати наші товари, працювати з запереченнями.Продавати продукцію компанії по скриптам.Фіксувати замовлення в СRМ-системі.

Контакти: @anastasia_telcel

Адміністратор

19 000 — 35 000 грн

Запрошують на постійну роботу адміністратора.

Вимоги:

знання української мови;досвід роботи необов’язковий;приємна зовнішність, охайність;відповідальність, акуратність, комунікабельність.

Обов’язки:

Організовувати та підтримувати емоційний комфорт та приємну робочу атмосферу ;Стажувати новачків, професійно розвивати команду (аналізувати помилки та надавати зворотній зв’язок)Організовувати та контролювати роботу працівників (складати графіки виходу на роботу, приймати участь в управлінні командою)Контролювати організацію роботи ;Працювати з обліковими програмами, складати необхідну звітність;Виконувати службові доручення директора .

Контакти: Анастасія +380635053826

Вакансії, Фото: Фріпік

Вакансії, Фото: Фріпік

Менеджер інтернет-магазину (з навчанням)

23 000 — 45 000 грн

Компанія “Трентонс” відкрила вакансію менеджера.

Обов’язки:

Ведення та оновлення інтернет-магазину компанії;Розробка та впровадження маркетингових стратегій для просування товарів;Формування звітності про виконану роботу;Взаємодія з клієнтами для вирішення їх запитів та проблем.

Вимоги:

Бажання розвиватись та працювати;Базове володіння комп’ютерними програмами (Excel, Word);Відмінні комунікативні навички та вміння працювати в команді.

Контакти: Ілля +380932730397

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua