Без ажіотажу: День святого Валентина в броварському РАЦСі   | Трибуна

image
14 Лютого 2020, 21:39
Поділитися:

У броварському РАЦСі в День святого Валентина зареєстрували шлюб три пари. Це вдвічі менше, ніж цього ж дня рік тому, та вп’ятеро менше, ніж у 2018 році. Загалом ажіотажу в «особливий» день немає, кажуть у РАЦСі, проте зберігається тенденція до збільшення реєстрації шлюбів у дні з «магічними» числами.

Броварчани Дмитро та Юлія разом уже три роки, але щоб побратися – чекали саме Дня святого Валентина. Спеціально до цього дня Юля і сукню підібрала – червону. Час для реєстрації шлюбу обрали 12 год. На урочистості запросили найрідніших. Вечірку святкуватимуть також у вузькому, сімейному колі, а на зекономлені кошти планують поїхати на відпочинок.

Юлія і Дмитро

День святого ВалентинаДля того, щоб парам, які реєструватимуть шлюб саме в День святого Валентина, 14 лютого запам’яталося особливо, працівники броварського  РАЦСу  власними силами в стилі свята облаштували фотозони та прикрасили святкову залу. «Щоб асоціювалося з весною, сприяло гарному настрою та надихало на кохання», –  каже начальниця Броварського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції м. Києва Лідія Мальченко.

День святого Валентина

Лідія Мальченко під час проведення урочистої церимонії

Та попри «особливий» день і прикрашену залу, сьогодні, 14 лютого, вирішили зареєструвати шлюб лише три пари: о 12 год, 14 год та 21 год. Нагадаємо, на День святого Валентина  у броварському  РАЦСі можна  побратися до 24 год. За словами  пані Лідії, минулого року в День святого Валентина охочих офіційно зареєструвати свої наміри на спільне сімейне життя було вдвічі більше – 6 пар, а у 2018 році – 15.

День святого Валентина

Світлана і В’ячеслав зареєстрували свій шлюб 14 лютого о 14 год

День святого ВалентинаІ хоча динаміка щодо визнання Дня святого Валентина «особливим» для закоханих із роками спадає, проте зростає віра в «магічність» чисел. Так, 20.02.2020 р. зареєструвати шлюб запланувало 12 пар,  а  22.02.2020 р.– 6 пар. У попередні роки, зазначають у РАЦСі,  в «магічні» дати кількість укладених шлюбів також була значною.

Вірити чи ні в «магію» чисел чи «особливість» якогось дня – справа особиста, але в усі роки головними в сімейному щасті залишаються кохання, довіра, повага, взаєморозуміння.

Читайте також:

1.На День святого Валентина  броварський РАЦС працюватиме до ночі

2. День психічно хворих, або Що святкують на пам’ять про Валентина

3.2019: Як відзначали у Броварах День усіх закоханих

Фото – надані броварським РАЦСом, головне фото – авторки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари