Bellator оголосили нового суперника ірпінчанина Ярослава Амосова

image
28 Січня 2019, 18:50
Поділитися:

Видовищний небитий ірпінчанин привітає в клітці Bellator ветерана UFC. Бій відбудеться на турнірі Bellator 216, 16 лютого в Анксвілле, штат Конектикут.

Суперник

Бразильський боєць Ерік Сілва з 2011 по 2017 роки виступав в UFC, але після двох поразок у 2017 році покинув організацію. Потім, після звільнення, Ерік підписав контракт на один бій в організації LFA, де зумів реабілітуватися, в першому раунді змусивши здатися Ніккі Барнса. Для Сільви це буде дебютний бій у Bellator.

Шанси на перемогу

Якщо судити по статистиці то тут в Амосова явна перевага(20-0), в Сільви при такій же кількості перемог ще 9 поразок. Досвід в змішаних єдиноборствах на стороні Сілви, він бив людей ще в 2005, Ярослав почав кар`єру в 2012. Але в липці цього року Ярослав вже мав бій з подібним суперником, також досвідчений боєць, ветерен UFC – Джеральд Харріс, програв одноголосним суддівським рішенням. В Амосова на кону його непереможний стрік перемог, у Сілви його репутація ветерана та яскравий дебют в новому промоушині. Для обох бійців цей поєдинок чудова нагода заявити про себе, та наблизитися до Мейн-івентів, а отже і до чемпіонства.

Хто переможе однозначно не можна сказати, але бій безперечно буде цікавий. Вболівати звичайно ж будемо за Ярослава!

 Читайте також: Ексклюзивне інтерв`ю Ярослав Амосов про UFC, Ярмака та життя в Ірпені

Джерело: Новости Ірпеня