База відпочинку «Хвиля» – ідеальне місце для проведення банкетів, семінарів та конференцій

image
26 Серпня 2021, 09:19
Поділитися:

Уявіть собі місце, де можна однаково добре відсвяткувати день народження, провести виїзну конференцію для колег та влаштувати собі релакс із оздоровчими процедурами на лоні природи. Казка? Ні, це – база відпочинку санаторного типу «Хвиля», яка знаходиться в межах Києва, між Троєщиною і Броварами, поруч з селом Зазим’я.

До кінця літа залишились лічені дні, а це означає, що зовсім скоро на зміну сонцю і теплу прийдуть дощі. Та й пандемія, скоріше за все, підкине нам черговий локдаун із послідуючим закриттям усіх баз відпочинку. Тож, не відмовляйте собі у першокласному відпочинку вже зараз, щоб не шкодувати потім!

«Хвиля» пропонує:

Розміщення туристичних груп від 10 до 250 чоловік. До ваших послуг 600 м.кв. якісного покриття спортивного залу, 64 стандартних 4х місні номери і 10 номерів підвищеної комфортності, конференцзали на 100 і на 30 осіб, кінозал на 160 чоловік, банкетний зал 300 м.кв., великий басейн з вишкою для стрибків, сауна фінська та інфрачервона, масажист, гідро і аеромасажні ванни, душ Шарко, п’ять гектар територія хвойного і листяного лісу з альтанками та майданчиками активностей, мотузковий парк, відеоспостереження, своя служба безпеки і бездротовий інтернет в будівлі.

Крім того, у «Хвилі» з’явився новий сервіс, що не залишить байдужим жодного любителя активного відпочинку та екстриму. До ваших послуг – прокат квадроциклів! Подаруйте собі та своїм близьким захоплюючу прогулянку з вітерцем!

Відпочивати у нас комфортно і доступно:

В середньому близько 700 гривень становлять добові витрати на одного учасника групових заходів, включаючи харчування, проживання і деякі активності і процедури. Детальніше на сайті hvilya.kiev.ua.

Наші переваги:

Близькість до Києва, але самітність від найближчих сусідів не менше двох кілометрів.Доступні ціни на послуги при гостинному сервісі.Тверда відповідність заявленому бюджетному рівню і санітарно-організаційним вимогам і нормативам.Великий досвід проведення всіх перерахованих вище заходів при підтверджених позитивних відгуках і подяках.

За попередньою домовленістю можемо організувати івенти будь-якої складності – від ігор в пейнтбол та лазертаг до польотів на легкомоторних літаках.

База відпочинку «Хвиля» - ідеальне місце для проведення банкетів, семінарів та конференцій, фото-1

Приїжджайте! І ви станете нашим постійним партнером!

Наші контакти – телефони 067 4849949067 4849948044 2020217, сайт http://hvilya.kiev.ua/ а з нього є перехід на фейсбук.

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua